• 🤍 MOEDERDAG MINISHOOTS 23 april 2023 🤍
  • Meer info op mijn website onder 'Themashoots' of via info@eve-photography.be

Lanceringsshoot @ The Ruby Zemst

Gepubliceerd op 3 maart 2023 om 13:29

Op 10 dagen tijd zat mijn eerste shoot, sinds ik startte als fotografe in bijberoep, vol, wat een aangename verrassing en wat een topstart! Ik mocht zoveel leuke mensen ontmoeten vóór en achter mijn camera voor verschillende shoots: een koppelshoot, zwangerschap, 3 kleine kapoenen, 3 gezinsshoots, een business shoot, een lieve baby van 3 weken oud, en een coole meid met haar huisratje voor haar lentefeest. Van een gevarieerd programma gesproken 😊.

 

En wat een mooie, unieke locatie voor een fotoshoot! Zowel binnen als buiten waren er verschillende leuke plekjes: een binnenschommel, hooi, een loopbrug, rieten zeteltjes, ... Ik fotografeer vooral buiten omdat ik hou van natuurlijk licht. Omdat het puntje winter was, had ik dus een fotogenieke binnenlocatie achter de hand (en ik had natuurlijk mijn warme dekentjes en schapenvelletjes bij). Ook het contact met de eigenaars van The Ruby was zeer aangenaam. Zeker voor herhaling vatbaar! 

Hieronder zien jullie enkele van mijn foto's die ik die dag getrokken heb.

 

Wil jij ook een leuke, ongedwongen shoot van je gezin, je lief of je kinderen of ...? Stuur me een berichtje of kijk op mijn fotoshootpagina voor meer info. 

ruby gezinsshoot familieshoot babyshoot newborn pregnancyshoot zemst kindershoot kinderfotograaf fotoshoot fotograaf heist op den berg nijlen kessel berlaar lier putte loveshoot koppelshoot

Reactie plaatsen

Reacties

Eduard Clé
18 dagen geleden

Een zeer goede start met een mooie toekomst als fotografe (in bijberoep)! Doe zeker zo verder!! Het kan alleen nog maar verbeteren. Het zijn de volhouders die iets opmerkelijks bereiken.

Papa