🤍 Kerstshoots op 22 oktober in een gevarieerd kerstbomenveld, benieuwd naar alle extraatjes? Check mijn blog 'Kerstshoots 2023' of stuur mij een berichtje!

Loes

Gepubliceerd op 9 mei 2023 om 22:00

Loes mocht dit jaar de spits afbijten! Deze knappe dame stond als eerste communicant van 2023 voor mijn lens. Als jongste telg van het gezin kreeg ze mijn volledige aandacht tijdens dit uurtje. In het mooie Begijnhof van Lier hebben we enkele fijne fotogenieke plekjes uitgezocht om Loes te fotograferen. Er zijn zoveel mooie hoekjes daar dat het moeilijk is om te kiezen. Ondertussen ken ik deze wel en daar shoot ik dan vaker (je zal dus regelmatig hetzelfde hoekje zien verschijnen op mijn foto's) ;-).

Loes zag er stralend uit, en dat leverde mooie beelden op voor de uitnodigingen van haar eerste communie.

Jammer genoeg was het toen nog onder de 10 graden en heeft ze dat uur vaak gebibberd (maar echt, wat een 'lente' is het ook...). Door het dekentje van mama en papa tussendoor (en de belofte van een warme chocolademelk na de shoot), heeft ze zich niet laten kennen door de koude, wat een straffe madam!

Het boeklampje dat je op een aantal foto's kan zien scoort vaak goed bij kinderen, ik heb het dus heel vaak bij voor een shoot. Wat ik dan een leuk effect vind, is het licht dat op de snoetjes van de kinderen valt als ze het boek open doen, en dat zorgt dan weer voor een mooie, zachte gloed. Een win-win dus! 🤍