🤍 Kerstshoots op 22 oktober in een gevarieerd kerstbomenveld, benieuwd naar alle extraatjes? Check mijn blog 'Kerstshoots 2023' of stuur mij een berichtje!

Plezier op de Kesselse heide

Gepubliceerd op 27 juni 2023 om 16:18

Ik volgde begin 2023 een workshop in Nederland voor een specifieke manier van fotograferen: de Playful Heart techniek van de Zweedse Juliana Wiklund.. Deze techniek zorgt ervoor dat kinderen én hun ouders op een ontspannen, leuke manier voor de lens staan.

Het doel is dat je eigenlijk gewoon vergeet dat er foto's genomen worden. Jullie hebben een hele leuke tijd samen, en fijne momenten om later te koesteren.

Dus geen geforceerd en geposeerd gedoe, maar leuke spelletjes en opdrachtjes met als resultaat: mooie en warme foto's van het gezin.

Olivier, Nathalie en hun twee kinderen schreven zich in voor mijn portfolioshoot. Hieronder zie je het resultaat van hun namiddag, en hoe ze naturel en spontaan op de foto gingen (en daar eigenlijk zelf wat tegenop zagen op voorhand).

Zó blij was ik dat ik de reactie kreeg hoe leuk ze het vonden samen en dat de kinderen héél snel ontdooit waren.