🤍 Kerstshoots op 22 oktober in een gevarieerd kerstbomenveld, benieuwd naar alle extraatjes? Check mijn blog 'Kerstshoots 2023' of stuur mij een berichtje!

Leuke familiefoto's met de zonen

Gepubliceerd op 29 juli 2023 om 10:02

Eén van de gezinnen die op mijn portfolio oproepje gereageerd hebben zijn Anneke & Jo en hun twee toffe zonen. 

Het is geen geheim dat ik heel graag naar de Kesselse Heide in Nijlen trek. Er zijn ook gewoon zoveel toffe plekjes daar! Heide, Bos, Water, Zand, het is er allemaal. Er was direct een fijne klik tussen ons en de jongens waren vanaf het begin heel enthousiast. 

Ik kreeg van hen nadien echt het mooiste compliment: We vinden de foto's oprecht zo mooi dat we geen keuze willen maken! Allemaal hebben ze iets anders dat ons aantrekt en er zit in elk beeld zoveel gevoel voor ons.

Uiteindelijk namen ze de hele galerij.

Dat is wat ik wil bereiken met mijn shoots: foto's waar jullie echt zijn zoals jullie zijn, niet geforceerd of geposeerd, maar spontaan en genietend van jullie moment. Helemaal blij werd ik ervan! 

playful heart spontaan leuk tof gezinsshoot familieshoot kind ouders kesselse heide heist op den berg wiekevorst nijlen putte herentals berlaar lier