🤍 Kerstshoots op 22 oktober in een gevarieerd kerstbomenveld, benieuwd naar alle extraatjes? Check mijn blog 'Kerstshoots 2023' of stuur mij een berichtje!

Gus

Al maanden ben ik bezig met de voorbereidingen voor de communieshoots van 2023. Datum, mooie locatie, zoeken naar dat 'extraatje'. Het was een flink werkje maar uiteindelijk vond ik iets superleuks! Twee golden oldies: een Volkswagen Kever en een busje. Geef toe: wie heeft geen zwak voor oldtimers? Ik voelde instant kriebels toen ik deze twee retro wagens zag!

Lees meer »

Loes

Loes mocht dit jaar de spits afbijten! Deze knappe dame stond als eerste communicant van 2023 voor mijn lens. Als jongste telg van het gezin kreeg ze mijn volledige aandacht tijdens dit uurtje. In het mooie Begijnhof van Lier hebben we enkele fijne fotogenieke plekjes uitgezocht om Loes te fotograferen. Er zijn zoveel mooie hoekjes daar dat het moeilijk is om te kiezen. Ondertussen ken ik deze wel en daar shoot ik dan vaker (je zal dus regelmatig hetzelfde hoekje zien verschijnen op mijn foto's) ;-).

Lees meer »

Elise

Een ander thema dat ik aanbood tijdens mijn communieshoots van 2023: poseren met (kleine) diertjes. Wat werd dit een leuke, originele shoot! Elise was helemaal in haar nopjes: een kleine pony (haar lievelingsdier trouwens), geitje, vogels, konijntjes, kuikentjes, ... Al deze beestjes mochten samen met haar op de foto voor haar eerste communie, en ze straalde! De diertjes voelden zich direct op haar gemak bij haar, fijn om zo foto's te kunnen nemen. In het Créa-atelier in Lier is het voor iedereen fijn vertoeven, ook voor fotografen ;-).

Lees meer »

Matteo

Deze stoere kerel bracht graag zijn voetbal mee voor de shoot, dan maken wij een paar leuke actiefoto's! 

Lees meer »

Levi

Levi paste helemaal in de stijl van de oldtimersshoot. Zijn outfit en de bijhorende coole blik maakten het plaatje af.

Lees meer »

Sam

Op 27 mei deed deze stoere meid haar plechtige communie. Zoals het 🌞 die dag scheen, zo straalde ze ook tijdens de shoot, in het begijnhof van Lier (één van mijn favoriete fotoplekjes)!

Lees meer »

Leander

Eén van de hobby's van Leander is basketten, daarom maakten we een klein ommetje naast het Begijnhof van Lier voor het basketbalveld. Een communiefoto mag best wat sportief zijn, een leuke afwisseling met de andere foto's!

Lees meer »

Communiefeest Margaux

Op Moederdag deed Margaux haar eerste communie. De mama van Margaux is een ex-collega van mij, superleuk dat ik de fotograaf mocht zijn! Het was een stralende dag (eindelijk, want wat een triestig voorjaar hebben we gehad...), Verschillende gezinnetjes kreeg ik voor mijn lens, heerlijk!

Lees meer »