🤍 Kerstshoots op 22 oktober in een gevarieerd kerstbomenveld, benieuwd naar alle extraatjes? Check mijn blog 'Kerstshoots 2023' of stuur mij een berichtje!

Reactie plaatsen

Reacties

Anneke
2 maanden geleden

Gezinsshoot gehad bij Eva. Een superlieve dame met een groot talent! Het was een hele fijne ervaring vol lachen met erg mooie foto's als resultaat! Voor herhaling vatbaar!

Cindy
2 maanden geleden

Mijn zoontje en ik deden een familie shoot. dat was een super leuke ervaring. Ruben werd uitgedaagd met een spelletjes en dat vond hij super leuk. dat resulteerde dan ook in super mooie foto's waar duidelijk zijn deugenietensnoet naar boven kwam en ik er met een trotse blik naar keek. Net zoals ik wou: spontane foto's die tonen hoe we echt zijn. Eva is een fijne persoon die fantastisch goed met kinderen overeen komt. Heel erg bedankt voor de leuke ervaring en en de mooie foto's.

Hilde en michel
2 maanden geleden

Wij kregen een fotoshoot met kinderen en .
kinderen als verjaardagscadeau.
Eva maakte daar een unieke ervaring van.
Op een geduldige, rustige, speelse, professionele manier zorgde zij ervoor dat iedereen zich ontspannen voelde
het resultaat overtreeft onze verwachtingen
duizend x dank eva

Tessa
4 maanden geleden

Top fotografe! Photoshoot van onze jongens verliep zeer vlot, ongedwongen en met een prachtig resultaat als gevolg! Dikke aanrader. Dankje, Eva!

Sara Haezaerts
7 maanden geleden

Super sympathieke dame! Leuke shoot met prachtige foto’s van onze kleine meid. Voor herhaling vatbaar! Dankjewel Eva!

ImagiNelle
8 maanden geleden

Als ondernemer zocht ik voor mijn website en sociale media een fotograaf die me van mijn beste kant kon laten zien :) En Eva: je deed dat boven verwachting! Je stelde me op mijn gemak, je hielp me bij het poseren, je zorgde voor een ontspannen sfeer, en wat ben ik superblij met het eindresultaat! Ik kon me de foto's niet beter wensen. Dank je wel!

Vera
8 maanden geleden

Onlangs hadden wij bij Eva een superleuke fotoshoot, ik was onder de indruk toen ik de foto's kreeg. Het waren geweldige foto's!!! Ik geloof dat het onze beste familieshoot ooit was. Het was een super ontspannende en leuke sfeer tijdens de fotoshoot, mijn kinderen vonden het ook heel leuk. Eva, hartelijk bedankt voor jouw werk en prachtige foto's! Tot de volgende fotoshoot! 😉

Gwen De Sutter
9 maanden geleden

Wij hebben een zeer leuke familie fotoshoot gehad. Met aangename begeleiding, vlot en geduldig met kindjes. Prachtige foto’s. Dit gaan we zeker herhalen.

Shana
9 maanden geleden

Zo blij met onze foto’s! Allemaal heel spontaan. Heel veel geduld met kindjes. Een aanrader!