top of page
HR-Eva-112-bewerkt-1.jpg
Dat is wat je écht wil. Beelden waar je jezelf en jouw gezin op herkent. Die jullie laat zien zoals jullie écht zijn. Geen overdreven poses of ongemakkelijke grimassen. Kinderen die niet graag op de foto gaan? Komt helemaal goed!
 
Omdat ik werk volgens een specifieke fotografiemethode, zijn mijn fotosessies ontspannen en helemaal op maat voor jouw gezin. Wist je dat de kinderen die ik fotografeer vaak spijt hebben dat het voorbij is?
Foto’s zijn een herinnering voor het leven, die ik met veel liefde voor jou vast leg.

Echte momenten. Echte emoties.

. Gecertificeerd Playful Heart fotograaf

. Kinderen gaan met plezier op de foto 

. Geen ‘klassieke’ fotoshoot maar een ervaring

Eva Clé - Kinder-, gezins- en bruidsfotograaf Eve Photography

een hherinnering

     vooroorr hhet lleven

Eva Clé - Kinder-, gezins- en bruidsfotograaf Eve Photography

hherinneringen

   voororoorr llater

     maak je nu

Ontmoet de fotograaf

achter de camera:

Mama, echtgenote, fotograaf en vroedvrouw/verpleegkundige.

 

Het zorgen voor mensen zit in mijn genen, deze eigenschap gebruik ik ook tijdens mijn sessies. Mensen, momenten, emoties vereeuwigen is het liefste wat ik doe als ik fotografeer. En daar heb je de juiste skills voor nodig. 

 

Ik ben gezegend met een grote portie geduld. Tijdens de fotosessie ligt mijn focus volledig op jullie. Elk gezin is uniek, daarom pas ik de opdrachten en spelletjes aan aan de leeftijd van de kinderen. Ik vraag hen niet om te lachen, ik maak ze aan het lachen. 

 

Jullie plezier zien hebben met elkaar is voor mij het mooiste compliment. Als jullie samen een fijne shoot hebben gehad, ga je altijd met dezelfde gevoelens naar die foto’s terugkijken. Of het nu grote of kleine dingen zijn die jullie willen vastleggen. Herinneringen voor later maak je nu.

Ik kijk vol enthousiasme uit om jullie binnenkort voor mijn lens te ontmoeten!

Mijn kleine gelukskes:

Verdwalen in een

meeslepende thriller

Latté Macchiato met veel

melkschuim

Lange wandelingen

in de natuur

De geur van zwoele

zomeravonden

Pure chocolade als

zoete zonde

Eva Clé - Gezinsfotograaf Eve Photography
Logo Eve Photography, cirkel met blaadje

llieve

   wooorororrorden

Eva is een natuurtalent wat betreft het fotograferen van kinderen. Ze ziet kinderen zoals ze echt zijn, ze is rustig, heeft bergen geduld en weet binnen een paar minuten weet ze samen met aapje Bob iets heel moois in hen naar boven te halen. 

Lieve Eva, je bent de eerste gecertificeerde Playful Heart fotograaf van België, ik ben ontzettend trots op waar je nu staat als fotograaf. Jij gaat nog heel veel kinderen en hun families blij maken tijdens jouw fotosessies!

Karin Verhoog - Playful Heart Teacher

We vinden de foto's oprecht zo mooi dat we geen keuze willen maken! Allemaal hebben ze iets anders dat ons aantrekt en er zit in elk beeld zoveel gevoel voor ons. We bestellen daarom graag alle beelden! Bedankt Eva voor deze prachtige foto's!

Anneke

Onlangs hadden wij bij Eva een superleuke fotoshoot, ik was onder de indruk toen ik de foto's kreeg. Het waren geweldige foto's! Ik geloof dat het onze beste familieshoot ooit was. Het was een super ontspannende en leuke sfeer tijdens de fotoshoot, onze kinderen vonden het ook heel leuk.

Vera

Eva, Ik wilde je nog bedanken voor je leuke aanpak gisteren. De kinderen vonden het super plezant. We zijn heel benieuwd naar het resultaat van de foto’s!

Kristel

Eva Clé - Kinder-, gezins- en bruidsfotograaf  Eve Photography

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF

Trouwfoto van bruid en bruidegom met hun puppy

EVE PHOTOGRAPHY BLOG

Door mijn lens probeer ik niet alleen de wereld te tonen zoals ze is, maar vooral hoe we ze beleven.
 
Elk beeld is een venster naar een moment terug in de tijd, een kostbare herinnering. Het gaat niet alleen om wat je ziet, maar vooral om wat je voelt.
 
Dat is wat ik als fotograaf wil vastleggen en delen met de wereld.

LET´S GET SOCIAL!

Eva Clé - Kinder-, gezins- en bruidsfotograaf Eve Photography
bottom of page