top of page
  • evacle1986

Met de hele familie op de foto!

Bijgewerkt op: 30 mrt.

Waarmee maak je oma en opa het meeste gelukkig?

Familiemomenten en samen leuke dingen doen met de (klein)kinderen horen daar vast en zeker bij.Grootouders spelen vaak een belangrijke rol in het leven van hun kleinkinderen. Vaak komen ze wekelijks er over de vloer (of omgekeerd), en tussendoor sturen ze lieve berichtjes of leuke foto's naar elkaar met de gsm. Of het nu gaat om knuffels, verhalen vertellen of gewoon samen lachen. Het zijn de kleine momenten die later de grootste betekenis krijgen.


Oma's en opa's, nonna's en bompa's, moekes en vakes, mémés en pépés, ze houden allemaal van die schoon familiefoto's met hun (klein)kinderen.
Een fotoshoot zonder stress

De meeste mensen gaat niet heel vaak op de foto, hierdoor kunnen ze erg onzeker zijn voor de camera. Het is dus heel goed mogelijk dat er enkelen van jouw familieleden niet houden van 'op de foto te gaan'.

Misschien vinden ze het teveel gedoe, zijn ze ongemakkelijk, vinden ze het vervelend dat er veel mensen bij zijn. Vaak krijg ik te horen: "Zeg jij maar hoe we moeten gaan staan, jij bent de fotograaf."


Door de techniek die ik gebruik en door jullie kleine opdrachtjes te geven vergeten jullie dat ik er sta met mijn camera. Stiekem leg ik vast waar jullie zoveel plezier om hebben.Geduld, tijd, rust

Bij grote(re) families, of waar de grootouders ook bij, zijn stel ik altijd voor om de groep op te splitsen, zodat niet iedereen de hele fotosessie aanwezig hoeft te zijn (we spreken dan af wie dan iets vroeger/later kan komen, dan hoeven ze niet te wachten). Ik neem alle tijd voor jullie. We plannen samen, in één middag, enkele minisessies in. Je boekt een fotosessie voor maximum 5 personen, voor elke persoon extra komt er een klein bedrag bij.


Eerst spreek ik af met het gezin met de kleinste kinderen. Zo kunnen ze 'wennen' aan de camera. We maken 30 à 45 minuten plezier!


Dan sluiten de grootouders aan en fotografeer ik iedereen samen: familiefoto, grootouders met de kinderen, en met kleinkinderen apart. Hierna is het eerste gezin klaar. Ga je graag naar huis, dan kan dat. Maken jullie er nog graag een leuke namiddag van? Aan jullie de keuze!


Vervolgens is/zijn de andere gezin(nen) aan de beurt, ook voor 30 à 45 minuten puur plezier. Daarna maak ik een hele mooie reeks van opa en oma.

 

Het voordeel van hoe ik tewerk ga is dat er rust, geduld en tijd is voor elk gezin. Er is niemand die op je vingers staat te kijken waardoor je je ongemakkelijk kunt voelen. Jullie zijn bezig met elkaar, met jullie gezin.

Wil jij ook spontane familiefoto's van jouw hele familie? Wil jij ook een bijzonder cadeau geven?


Laat via onderstaande knop jouw gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!
24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page