top of page
  • evacle1986

Communiefoto's in een boho-jasje

Het Belgische weer maakt dat je af en toe op zoek moet gaan naar een alternatief voor buitenfoto's. Niet altijd evident, maar niet onmogelijk.


Een fotogenieke parel die ik recent ontdekte (en niet zo heel ver weg was) is de Kruidtuin van Leuven. Deze binnen- en buitenlocatie, de oudste botanische tuin van België, dateert van 1738 en heeft echt álles om leuke (tuin)foto's te maken. Niet enkel in de serres (waar het lekker warm is), maar ook buiten zijn er enorm veel mogelijkheden. Ik was in elk geval direct enthousiast over de unieke sfeer die er hangt. De oude muren, ramen, diverse planten en het vele groen, geven jouw foto's een warme boho-stijl. Zie je het al voor je?


Er zijn verschillende serres met diverse (sub)tropische planten, kruiden en waterplanten. Het is moeilijk kiezen want allemaal hebben ze iets wonderlijks! Er is ook een waterplas met bruggetjes en veel 'verborgen' fotogenieke hoekjes, zowel buiten als binnen. Gegarandeerd prachtige foto's dus.


Ik nam Floris en zijn gezin mee naar deze unieke plek (die dag konden we tussen de buien door wel buitenfoto's nemen). Het was best wel druk die zondagnamiddag, dat zie je niet aan de beelden die we toen namen. ;-)


Een hele dikke proficiat met jouw plechtige communie, Floris!0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page