top of page
  • evacle1986

Foto's vol plezier en een veld vol paardenbloemen

De eerste fotoshoot van Karen en haar gezin was deze communieshoot van Lex. Ze hadden zich er nog nooit aan gewaagd en omdat ik en Karen oud-klasgenoten waren van elkaar (en ze mij al een tijdje volgt op sociale media), mocht ik hun "eerste keer" vastleggen. Wat een eer! Geweldig, toch?!


Lex doet dit jaar zijn eerste communie en dan is het feest! En bij feest horen naar mijn gevoel bloemen. 🙃 Voor zijn mama (of voor zijn lief, dat was nog niet zeker op dat moment) stelde Lex een heel mooi boeket samen. Na afloop namen ze dit mee naar huis, om er verder van te genieten.


Een leuke pluktuin vond ik bij Jessie van De Bloemekeet in Herselt. De dag dat we gingen shooten was de eerste warme dag van 2024. De velden rondom de pluktuin stonden vól paardenbloemen. Omdat ze wist dat ik kwam had Jessie al deze bloemen nog laten staan en was het veld nog niet afgereden, superlief!


Ook kleine zus (en stuiterbal volgens mama) Rubi deed vrolijk mee met de spelletjes, maar die foto's post ik op een andere keer. Alle eer gaat vandaag naar Lex: proficiat met je eerste communie!2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page